Sabies que...

A la Malta se'n diu el cafè dels nerviosos. No porta cafeïna ni cap altra substància excitant així que la fa apta per nens i embarassades.

Si tens molèsties digestives, com acidesa d'estómac, et poses nerviós o irritable amb facilitat; et costa conciliar el son a les nits o tens hipertensió, segurament t'hauran recomanat que no preguis cafè, té ni cap altre beguda excitant. Per substituir-les, prova la malta. A més de no alterar el sistema nerviós i tenir un gust similar al cafè, és nutritiva, digestiva i apta per a nens.

Una vegada preparada, la malta conté vitamines, minerals i més d'un 10% d'hidrats de carboni. En la seva composició trobem enzims digestius (diastasa) que afavoreixen la digestió, i que exerceixen la seva activitat tant sobre el midó de l'ordi com sobre els aliments que hem pres abans. Gràcies a aquestes característiques, la malta és una beguda excel·lent!



Sabies que els tractaments dermatològics i dietètics a base de col·lagen són una inestimable ajuda per mantenir la suavitat i fermesa de la pell a part d'ajudar a mantenir les articulacions en forma? 

Al llarg del temps, tots el teixits del cos comencen a perdre eficiència i a desgastar-se, i cada cop es reparen més lentament. En el cas del col·lagen, la proteïna dèrmica més abundant, aquests canvis són molt visibles ja que la pell perd lluminositat i hidratació, es torna tova i cada vegada més delicada i comença l'aparició d'arrugues.

En canvi, es pot frenar aquest envelliment prenent amb regularitat una aportació extra de col·lagen i aquells nutrients que ajuden a la seva síntesis. Aliment com les gelatines o els peus de porc són molt rics en aquesta proteïna  però per la contra, poc absorbible. Per millorar la seva assimilació  el millor és prendre'l hidrolitzat. A part d'ajudar a conservar la joventut de la pell, ajuden a mantenir les articulacions en forma.




No hay comentarios:

Publicar un comentario